Minä tulin eilen tänne Ruovedelle koiria hoitamaan ja lähden kotiin aaton aattona. Kaverina minulla on taskandogit Vinski, Miro ja Roki, lapparisekoitus Rontti sekä neljä kissaa. :)

Aida on kotona porukoitten kanssa. Eikä varmaan ole ikävä edes mammaa, kun saa olla niiden ruokittavana :)

Tänä aamuna satoi pikkaisen räntää. Toivottavasti huomenna sitten tulisi sitä lunta, että maa olisi edes hiukan valkoinen.

Kun mietin viime vuonna harrastuksellemme asettamiani tavoitteita, niin suurimmaksi osaksi ne totetutuivatkin (ei tokon osalta). Opin jo viime vuonna, etten laita mitään liian suureellisia päämääriä, jotka eivät sitten kuitenkaan toteutuisi. Eikä meillä tänä vuonna mitään sen kummempia saavutuksiakaan ollut. Näiden harrastusten osalta tavoitteet toeutuivat:

agility: osallistuimme möllikisoihin (sij. 2/7). Tavoite oli treenata niin ettei ajatus möllikisoihin osallistumisesta pelottaisi. Ja nyt vielä osallistuimme. Jes! :)

nou: treenausta lisättiin, niin kuin oli tavoitekin.

näyttelyt: näyttelyissä käytiin enemmän kuin vuonna 2007, mikä oli tavoitekin.

Tavoitteet vuodelle 2009:

agi: starttaaminen virallisissa kisoissa sekä treenaus, treenaus, treenaus

nou: treenausta, Aidalle lintu suuhun, (taipparit??)

toko: treenauksen elvyttäminen, alo 1

Näyttelyihin ei tietenkään mitään sen kummempia tavoitteita voida asettaa, enkä tiedä, tullaanko edes käymään ensi vuonna senkään vertaa kuin tänä vuonna käytiin.

Sitten ensi vuodelle on vielä yksi pieni toive, joka on oikeastaan vielä tosi salainen. (vihje: se alkaa sanalla kultainen ja päättyy sanaan noutaja). ;))

Hyvää joulua kaikille tutuille ja tuntemattomille ja menestystä vuodelle 2009!