Varmasti yhdellä jos toisellakin on jo kevättä rinnassa. Itselläni ainakin on, ja niin on myös Aidalla. Valitettavasti kuitenkin treenit on jääneet Aidan kanssa kovin vähäisiksi, sillä minun pääsykokeeni lähenevät ja tekemistä on vielä paljon. Olen hakenut Tampereen yliopistoon lukemaan tiedotusoppia ja Jyväskylään journalistiikkaa. Töiden jälkeen olen joka toinen päivä ajanut Tampereelle valmennuskurssille, joten ei ole oikein ollut aikaa treenailla :( hain myös ammattikorkeakouluihin. Kotkaan ja Kuopioon pyrin ensihoitaja-linjalle. Se on pitkäaikainen haaveeni tuon yllä mainitun tiedotusopin rinnalla. Hain myös lukemaan vielä fysioterapiaakin. Joten toivotaan nyt, että johonkin paikkaan ovi aukenisi. :D Vielä sen verran itsestäni, että huomenna tulee viralliset yo-tulokset! Saas nähdä miten nyt sitten lopulta käy. Voin vaikka kirjoitella, miten meni :)

Aidalla alkoi tänään juoksut. Se oli kyllä jo odotettavissa, sillä niin paljon sitä on kiinnostaneet hajut ja toiset koirat (voi toki olla myös tekemien puutettakin). Agilitykauden voimme sopivasti aloittaa heti pääsykokeitten mentyä, siihen mennessä ovat jo juoksutkin juosseet pois. :D Nyt laitoin Aidalle myös punkkipannan kaulaan, kun tuo luonto alkaa jo niin vihertämään...

Olen myös pohdiskellut Aidan ruokavaliota. Aidalla on ehkä jonkin sortin allergia (luultavasti ehkä vehnä?), siihen viittaavia oireita ovat: korvien töhnä, säännölliset suolisto-oireet, ajoittainen yskä ja mahan iho. Nyt sitä sitten mietin, että mitä tekis ruoan kanssa... Osoitteessa www.elainlaakari.fi on keskustelupalsta, jolla hieman kyselin asiasta. Meille on jo tosin aiemminkin mainittu vehnäallergian mahdollisuus korvien töhnän perusteella.

Kovin on muuten talvinen tämä meidän blogimme vielä :D katsotaan, jos löytäisin jotain uutta pohjaa. Lupasin myös aiemmin saada sivuille uutta ulkoasua, mutta sekin taitaa toteutua vasta kokeiden jälkeen.

Aurinkoista kevättä kaikille!