Pikkuhiljaa aletaan toivotella uusi vuosi 2010 tervetulleeksi, eteen päin mennään mielenkiinnolla ja innolla!  Viime vuonna Ruovedellä koirahoitajana pohdin tavoitteita tälle vuodelle. Tänä vuonna saivat kuitenkin valitettavasti koirajutut väistyä muun elämän tieltä, etenkin ensimmäisenä puolena vuonna. Loppuvuotena ollaan jälleen treenailtu ahkerasti. Alkuvuosi siis kului lähinnä yo-kirjoitusten, pääsykokeiden, nuorisovaihdon ja muuton kanssa.

Ja jos kaikki sujuu, niin kuin toivon, niin ensi vuodesta pitäisi tulla entistä koiratäytteisempi!  tupla verroin...  

Tavoitteet 2010:

Toko: saada jo vihdoin ja viimein alo-koulutustunnus TK1. Sekä treenata ahkerasti myös vapaa-ajalla, nyt kun treeniryhmäänkin aukeni paikka!

Nou: Näyttää Aidalle enemmän ja enemmän riistaa, jotta se ottaisi sitä useammin suuhun, eikä vain hetkellisissä "mielenhäiriöissä".

Agi: Treenata! Ja aloittaa kisaura! En oikein tiedä, olenko liian toiveikas sanoessani, että vähintään YKSI nollatulos... Tällä hetkellä kuitenkin vain se, että uskallamme kisata ja KISAAMME.

Näy: Käydä muutamassa näyttelyssä... Ehkä enemmänkin huolehtia siitä, että koira ylipäänsä on näyttelykunnossa aina. Toisin sanoen yritetään pitää yllä sopivaa painoa ja hienoa turkkia