Laitetaan nyt vähän kuulumisia, kun viime kirjoituksesta on jo hiukan aikaa. Tässä on ollut huuurjan pitkä treenitauko juoksujen ajan, mutta toivottavasti ensi viikolla lähdemme taas kentille (mikäli kyydit järjestyvät). Vähän kyllä jännittää, etenkin agilityn osalta....Noh, kyllä se siitä vielä suttaantuu  huomenna olisi pitänyt mennä noutajaharkkoihin, mutta sitten ei ollutkaan kyytiä. Maanantain toko ainakin jää suosiolla välistä, koska minulta kaivetaan suusta pois toinen viisuadenhammas, joten täytyy pitää sairaspäivä.

Aida oli ollut hieman yli viikon ilman päivittäisiä sian haimojaan, koska mulla a)ne loppuivat, kun b)ne sulivat ja pilaantuivat. Virroilla lomalla sitten ostin Keskiseltä pakastinkaapin (pienen jääkaappimallisen) 170 e:llä.Viime viikon Aida oli ilman haimaa,enkä uskaltanut syöttää sille kuin nappuloita ja AB-piimää ettei mene täysin ripulille. Kyllä sen siltikin heti huomasi, että vähän keltaisemmaksi ja löysemmäksi meni ulosteet. Eilen tein sitten kevätauringossa 20 km pyörälenkin KennelRehuun Pyhtäälle, jotta sain haimoja ostetuksi. 2 kiloa ostin, ja siitä nyt on taas vähäksi aikaa - heti meni paremmaksi taas vatsakin. Ja kyllä on ilo ja ihanaa omistaa pakastin, johon mahtuu jotain muutakin enemmän kuin jäätelöpaketti! Oikein luksusta.

Tänään lenkkeilimme taas ihanassa säässä, mutta löysimme uuden "reitin". Meren jäälle uskalsin vielä mennä moottorikelkkareittiä, kun ilma oli pakkasen puolella, eikä jää näyttänyt yhtään heikolta. Missään ei näkynyt ihmisiä, joten Aidakin sai kirmailla rauhassa. Joskus ennen olisimme lenkkeilleet meren jäällä korkeintaan vain villeissä kuvitelmissani, mutta nyt sekin oli mahdollista!