Aida sai jäädä eilen kotiin, kun kävin tekemässä "pikku" päiväretken Seinäjoelle junalla. Tai siis Ilmajoelle, mutta Maria oli vastassa asemalla.  pentuja siis on 5 narttua ja 5 urosta ja olinkin juuri niiden 3-vko päivänä käymässä.  Voi, kyllä olivat sanoinkuvaamattoman suloisia! Ja varsin tomeria ikäisekseen.  Pentulaatikon laidan yli tultiin ja vauhdilla, joskin kesken kävelyn saatettiin vielä kupsahtaa nurin.  Seurailin pentuja usemman tunnin, niin tuli siinä nähtyä niiden nukkuvan, syövän ja valvovan. Eilisiltana pennut kuulemma saavat ekaa kertaa puuroa ja ensi viikolla pääsevät ulos. Hilla-äiti oli tosi mukava koira, ystävällinen ja hyvä äiti. Pennuista varmaan tulee vaaleahkoja/vaaleita, mikä on ihan mukava, kun Aida on kultaisen värinen. Pitkän matkan takaa kannatti kyllä tulla näitä ihastelemaan. Kiitos Marialle mukavasta päivästä!

Aida on jo terve. Inupekt pysäytti ripulin heti taas, mutta syödään nyt kuuri loppuun. Huomenna Kotka KV, eei tässä "yhtään" jännitä... Täytyy varmaankin vielä vähän pestä Aidaa, sillä se on aikas lailla harrastanut tuota maassa pyörimistä.

Nyt kun muuten muistan, niin täältä meiltä lähtee SUPER ISOT onnittelut Inkalle, Artulle & Ronja-labbikselle, jotka viikko sitten läpäisivät taipparit heti ekasta kerrasta! (NOU1) Te teitte sen!!!