Olen istunut melkein koko päivän puhelin kourassa ja yrittänyt miettiä, missä ja millä päästä huomenna eläinlääkäriin...

Aidan vointi on mielestäni ihan hyvä, se ei ole oksentanut eikä sen maha arista käpälöidessä eikä se mitenkään vaikuta kipeältä.  aamulla sen vatsakin toimi kunnolla pariin kertaan, samoin nyt alku illasta, mutta se olikin jo ihan ripulilla taas! Enpä tohtinut enää mitään parafiiniöljyä antaa kun pelkät parsat ja rypsiöljyt on laittaneet sen nyt ihan löysälle. Tutkin myös ulosteita kepillä oikein tarkasti (heh, mahtava näky varmaan!), mutta folionkappaleita ei ollut! Aloin jo epäillä, että jospa se ei olekaan niellyt sitä purkkia, mutta olen käynyt treeni"kenttämme" ja lähiympäristön läpi nyt neljä kertaa, eikä mistään löydy purkkia tai rytistynyttäkään sellaista, vain se kansi, joka jäi käteeni. En kyllä muuta selitystäkään tiedä, muuta kuin että se on Aidan mahassa ainakin vielä oireettomana. Soitin sitten ensin Kotka-Pyhtään ell.päivystykseen (kunnan), mutta heillä ei ole röntgenlaitteita, eikä ell.oikein muutenkaan osannut sanoa mitään, antoi vaan Vantaalla sijaitsevan päivystävän eläinklinikan Aistin tiedot. Soitin sinne ja siellä oleva ell. sanoi, että todennäköistä on, että kappale on vielä mahalaukussa ja myös jää sinne, että tuskin kulkeutuu suolistoon. Sanoi myös, että jos koiran vointi pysyy samanlaisena suht hyvänä, niin Aidan röntgenkuvaus voi odottaa huomiseen (ja ehkä leikkaus). Mutta kuulemma koiran vointi ei saisi huonontua yhtään, silloin täytyisi päästä sinne päivystysleikkaukseen. En kuitenkaan varannut sieltä aikaa, koska hän sanoi, että Kotkan seudulla voi olla eläinklinikoita lähempänäkin. Nyt olenkin niitä tässä käynyt läpi, useista vain on kirjoitettu netissä / lukee niiden sivuilla, puhelinluettelossa tms. ettei ole rtg-laitteita. Näillä näkymin lähin näyttäisi olevan Haminassa, sitten on Kuusankoskella ja Kouvolassa. Kuinka outoa, että jossain syrjäisellä Kuusankoskella on, muttei Kotkassa!!!??? Yhdestä paikasta vielä en tiedä, sinne soitan huomisaamulla (onneksi on vapaata). Seuraava kysymys on kulkeminen. Taxilla Haminaan ajo tulee törkeän kalliiksi, eikä tässä nyt näy ihmisiäkään jolta saisi kyytiä arkipäivänä.  on minulla vielä vaihtoehtoja, yksi on yrittää saada aika huomiseksi Kouvolaan ja lähteä junalla.

Iisan kanssa kävin ulkoilemassa ja harjoittelemassa koirien ohituksia yms. Iisa sai taas rapsuja vierailta ihmisiltä.  olen ottanut kerran damin pitoa/kantamista täällä sisällä, ja se sujui tosi hyvin. Lopetin nyt aika nopeaan. Täytyy vissiin tehdä ulkona erittäin lyhyitä treenejä usein kun siellä joutuu rampata.