Eilen kävimme Iisan kanssa täällä Virroilla Perinnekylässä, jossa on mm. eläimiä, museoita, 4 H -tila ja agilitykenttä. Päätin ottaa Iisalla vähän "pentuagilityä", joka meni hyyyvin! *luonnonlahjakkuus*  Äitini piti Iisaa ja minä menin (putki lyhyimmillään) houkuttelemaan namilla toiseen päähän. Iisa tuli muitta mutkitta, eikä epäröinyt. voi kuinka ylpeä sain olla! Aikoinaan Aida vaati paljon enemmän vaivaa, ennen kuin se meni putkeen. Teimme myös keppejä (6 kpl), ohjasin namin avulla, ja sekin meni hämmästyttävän hyvin! Tätähän olemmekin jo joskus aikaisemmin tehneet. Iisa myös meni lopuksi kokonaista putkea (tosin suorassa), mutta kokonaista kuitenkin (tosin itse huhuilin vielä toisessa päässä, "yksin" ei vielä mennyt).

Tämän jälkeen kävimme katselemassa vähän hevosia ja yhtä vuohea. Iisa kun ei ole pahemmin vielä muita eläimiä nähnyt kuin koiria, kun ei ole ollut mahdollisuuksia. Hevoset olivatkin aluksi vähän pelottavia, Iisa murisi ja haukahteli, mutta nopeasti Iisa kyllä pääsi ennakkoluuloistaan ja huomasi, ettei tarvi pelätä.  Pääsin itsekin taputtelemaan niitä, kun Iisakin tuli jo ihan innoissaan aitauksen lähelle (taisi tuoksua hyvältä  ). Yhtä ponia Iisa haisteli kuonosta, ja poni vähän pukkaisi kuonollaan Iisaa, mutta sitä Iisa ei huomannut.  Kyllä oli Iisa väsynyt tämän retken jälkeen!! Täytyy ottaa joululomalla uusiksi.

Iisa on muuten todella kiinnostunut mun pikkusiskojeni hamstereista, se varmaan söisi ne, jos saisi.

Aidalle ostin tänään uudenmallisen Hurtan pannan vanhan rikkinäisen tilalle. Aida myös sai yhdeltä pikkusiskoni kaverin koiralta uudehkot Hurtan valjaat.

Huomenna sitä pitäisi sitten taas matkustella etelään päin.. kuulemisiin! Onneksi huomenna saa nukkua tunnin pidempään, kun kelloja käännetään!

P.S: Olen myös tehnyt Iisan kanssa seisotusharjoituksia välillä, ja nyt saatiin otettua 5 kk-kuva, pitäisi ladata uusia kuvia Facebookin lisäksi galleriaan...