Tänään iltasella tapasimme labradoreja Nellaa ja Nanaa ja Riikkaa taas Keisarinmajalla. Iisa leikki kyllä molempien kanssa varsinkin aluksi jonkun verran. Aida huiteli omia menojaan ja kävi haukahtelemassa välillä. Loppuajasta Iisakin keskittyi vain omiin tekemisiinsä, erityisesti lumikökkäreiden syöntiin. Lopuksi toverit tulivat vielä käymään meillä sisällä. Siellä Iisa vasta innostui enemmän Nellan kanssa toisiaan näykkimään. Nyt on väsyt tytöt.

Minä olinkin tänään vähän näreissäni Iisalle, kun se oli pissannut sisälle ja jopa tehnyt yhden kakkakasan (lähinnä kepin paloja...millä niidenkin syömisen saisi loppuun...) kun olin kaupungilla. Iisa ei sentäs ole enää sisälle pitkiin aikoihin kakannut (paitsi ripulissa), pissannut on silloin tällöin, jos on esim. syönyt lunta kovasti ulkona enkä ole huomannut viedä. Mutta minkäs teit, ei siitä voinut enää toruakaan. "Otti kyllä päähän" hiukan, kun Iisa on jo kuitenkin 8 kk, ja haluaisin jo kevään tullen matot takas. Että semmoista. Noh, onneksi tortillojen syöminen paransi mieltä, samoin leikkivien koirien katselu.

Ostin tänään Iisalle uuden pannankin M&M:stä, kun sen vaaleanpunainen "timanttipanta" alkaa jo käydä liian pieneksi... Voih... se oli niin nätti ja suloinen panta, että ihan jää ikävä...  Iisa sai samanlaisen (ja samankokoisenkin) Hurtta-pannan kuin Aidalla. Tietysti on pikkasen väljä, mutta siinä on vielä vähän kasvunvaraa, eikä se liian löysäkään ole. Aidalla on sininen Hurtta-panta ja Iisa sai oranssi-harmaan.  Jo viikko takaperin olen ostanut Iisalle uuden nahkahihnan. Eli nyt kestää välineet sitten vähän kovempaakin vetoa.