Tänään kauniin päivän kunniaksi päätin lähteä Aidan knssa treenailemaan ja kuntoilemaan raviradalle. Otin mukaan myös kameran. 6-v pikkusiskoni halusi tulla välttämättä mukaan, joten häntä oli hyvä käyttää vähän apuna. Ensin kiersimme puolikkaan kierroksen, että Aida sai juosta pahimmat höyryt pihalle. Voinkin kirjoittaa, mitä merkintöjä nyt on tullut paperilliseen treenipäiväkirjaamme:

"24.huhtikuu, sunnuntai

Aika: puolilta päivin

Paikka: Lakarin ravirata

Laji: nou

Olosuhteet: ruokailun jälkeen (ei nyt toki heti, mutta ruoka oli syöty ennen kuitenkin)

Harjoitus: muistiharjoitukset, ojanylitys, markkeeraus

Koira: Aida

Koiran vireystila: ok

Oma yleistila: normaali

Huomioita treeneistä: A oli juossut ja syönyt ennen treenejä

Muistettavaa ensi kerralla: (-) Aika tuhti kokonaisuus?

Muuta (vapaat merkinnät): Yksi suora muistiharjoitus pellolla. Yksi tämän muotoinen (kuviona, eli käveltiin suoran ja sitten 90 asteen kulmassa oikealle, jossa dami oli. Yksi isompi oja oli välissä ja yksi pienempi, jota ei oikein ojaksi voi sanoa). Vauhti hyvä. Palautukset hyviä. Pari markkeerausta oikealle ja vasemmalle (Kiiakaisla apuna). Lähetys heti damin pudottua ->sujui hyvin. Aikaa kasvattaessa vähän A:lla ei motivaatio riittänyt, ei lähtenyt. Perustokoilut meni alussa hyvin."

Aidan treenien jälkeen kävin vielä hiekkamontulla pari kertaa heitämässä keppiä ylös, mutta oli niin kuuma ja Aida oli jo tehnyt aika paljon kaikkea, niin en enempää viitsinyt. Tässä illalla käytiin vielä metsälenkki, eli aika hyvin on tullu liikuttua tänään. Sen se kevään tulo saa aikaan, kun valostuu ja kura lähtee.

Ja Iisasta olen kirjoittanut:

"Paikka: Virroilla

Laji: kuntoutus

Harjoitus: kävely metsässä + jumpat

Koira: Iisa

Muuta: Iisa on kävelyt hihnassa lähimetsässä muutaman minuutin. Hyvin on mennyt. MUUTA: Iisalla mörköikää? Säikkyy sisällä joitain asioita."

Eilen iltana muuten menin Aidan kanssa käymään ystävälläni Siirillä saunomassa. Siirillä on se mopsin ja chihuahuan sekoitus Nelli 1,5-v. Nelli on minusta aivan äärettömän suloinen sylikoira. Nelli ei haukkunut aluksi edes niin paljoa Aidalle kuin Iisalle sillin syyslomalla. Kuitenkin nopeasti Nelli aina muuttuukin ystäväksi ja olisi halunnut leikkiä Aidan kanssa. Harmi vaan Aida se ei pahemmin leikeistä vieraiden koirien kanssa piitta, käänsi vaan päänsä pois ja tuhahteli. Kun menimme ulkosaunaan, Aida oli meidän uskollinen saunavahti, koska se makasi pukutilassa saunan oven edessä kiltisti ja odotti meitä.

P.S: Huomenna taas Kotkaan!

EDIT klo 0:13: minun oli vielä pakko avata uudelleen kone ja kertoa tämä Iisasta! Tänään (25.4. kylläkin jo päivä ) Iisa rapsuti itseään ekaa kertaa vasemmalla takajalalla halvauksen jälkeen! Se oli siis se pahemmin halvaantunut jalka. Tähän asti Iisa on yrittänyt rapsuttaa sillä, mutta jalka on vain noussut ilmaan. Että tästä tulikin iloiseksi!! Hienomotoriikka palautumassa..  Mua kyllä jännittää kamalasti jo nyt etukäteen se atibioottikuurin loppuminen, että miten taas käy, mutta toivon kovasti että pöpöt lähtis pois ja jumpat ja liikunta auttais elvyttään loputkin takapään hermo- ja lihassolut.