Kyllä nyt luulis tämän päivän jälkeen väsyttävän! Aamulla heräsin 5.00 alottaakseni taas harjoittelun, ja olin nukkunut yöllä noin 2-3 tuntia. Hiukan outoa, koska olen oikeasti tosi hyväuninen ihminen, varsinkin näin vanhempana, mutta nyt en saanut millään unta, eikä mua ees jännittänyt tämänpäiväinen! No, kuitenkin, töiden jälkeen kävin lenkit ja lähdin taipparikurssille, jossa vierähti pellolla taas muutamakin tunti.

Iisa sai kävellä tänään nyt 10 minuuttia!! Ja hyvin meni. Ehdittiin paljon kauemmas kuin 5 minuutissa, ja päästiin kävelemään ihan kunnon metsämetsään hihnassa. Jalka ja koko takapää on toiminut ihan hyvin, ei ole tullut mitään romahduksia eikä "holtitonta kävelyä". Tosin meillä on aika paljon treenaamista koirien ohitteluissa. Mulla ei tosin ollut namia mukana, mutta aika kauheen näköistä se oli. Vastaan tullut tyttö näytti ajattelevan varmasi, että Iisa aikoisi syödä sen länsigöötin pennun. Ei Iisa hauku, se vain pitäisi saada taas muistamaan, ettei kaikkien koirien luo mennä. Huomautus. tämä sujuikin jo ihan jees yhdessä vaiheessa, ja nyt ei ollut tosiaan nameja mukana, mutta jatketaan harjoituksia.

Aidan kanssa kävin myös lenkillä ennen kurssille lähtöä. Olin tietysti taas kuunteluoppilas. Aiheena oli kanijälki, mutta heillä sattui olla yksi lokki mukana, jonka onnistuin lunastamaan itselleni.  Iisa kun ei ole koskaan nähnyt lokkia, ainakaan minun luonani ei ole. Menimme pihalle, ja näytin lokkia ihan kädestäni. Eipä tarvinnut kauaa pohtia, ottaako vai ei, sen jälkeen kun se oli ensin nuuhkaisemalla selvittänyt, onko kyseessä lintu vai kala. Sai lokki taas kovaa kyytiä. Iisa oli tietysti hihnassa, kun en ole vielä päästänyt sairauden takia irti. Se kuitenkin pääsi laukkaamaan hihna kaulassa huolimattomuuttani. Ison kunniakierroksen se juoksi, mutta tuli sentäs luokseni "tänne"-käskystä. Iisa kyllä kantaa kivasti, eikä nytkään yhtään "mutustellut" lokkia, mutta ilmeisesti se on hiukan kovasuinen, koska Iisan turkki oli kuitenkin veressä tämän jälkeen.

Kurssin jälkeen kävin muuten vielä Riikan, Nanan ja Aidan kanssa Keisarinmajalla, jossa koirat sai juosta. Aidakin oli aika nätisti.