Muutamana päivänä ollaan treenailtu, mökillä ojanylitystä ja eteenmenoa, metsässä muistiharjoitusta eli haun opettelua ja raviradan niitetyllä pellolla eteenmenoa/linjaa. Treenit on menny ihan ok. Mökillä Iisa varasti kerran, jolloin erehdyinkin vähän murahtamaan sille ja sen jälkeen se ei meinannutkaan enää mennä ollenkaan. :( mutta kyllä sitä pästiin yli (kai). :) Muistiharjoitukset (3 damia) eilen meni...ööö...en tiedä. :D Kaikki 3 löyty ja haettiin ja varmaankin siksi, koska paikat oli samat ja tutut eli paikan vaihdos voisi olla paikoillaan (lähistöllä kuitenkin pysytään)? Iisa kuitenkin haki kaikki damit ihan väärässä järjestyksessä, eikä mennyt yhtään mihin lähetin, vaikka miten yritin keskittyä olemaan sen kanssa oikeassa kulmassa ja paikassa. Mutta ei edes yrittäyt vaihtaa, joten en minä osannut sille tehdä mitään. :D Tänään meni ehkä parhaiten se linjatreeni/eteenmeno pellolla. Vietiin dami ja lähetin Iisan ihan normaalisti sivultani eteen. Matka oli nyt Iisalle ihan kohtuu pitkä, ja pellolla dami ei edes näkynyt eli sen piti tosissaan luottaa minuun, että edessä on haettavaa (ja muistiinsa). Aluksi Iisa poikkesi ihan johonkin sivulle, eikä yhtään muistanut missä se dami on. Kutsuin sivulleni takaisin, jätin paikalleen ja kävin itse näyttämässä damia ja vaakkumassa. Tämän jälkeen uusi lähetys ja matkalla vahvistin "eteen"-sanaa vielä pari kertaa. Ja niin Iisa meni suoraan lujaa damille. Toisella kerralla lyhensin matkaa ihan aavistuksen, mutta vieläkään dami ei näkynyt lähetyspaikalle eli se piti muistaa. Taas käytin paria lisävahvistussanaa Iisalle, ja meni tosi hyvin. Palautukset oli hienoja. :)

Olin Iisan kanssa kaksin, käytiin sitten vielä yksi kierros raviradalla ja oli pakko viedä Iisa myös uimaan kun se rypi jossain ojassa.

Valitettavasti Aidan kanssa en ole nyt lähipäivinä mitään muuta tehnyt kuin lenkkeillyt. Mutta ylihuomenna olisi taas vaihteeksi kisapäivä Lempäälässä, jossa on tsempattavaa molemmilla ihan tarpeeksi - 3 mahdollisuutta tienata agilitynolla.