Eilen kävin vielä aamupäivällä Aidan ja Iisan kanssa agikentällä. Toinen odotteli autossa vuoroaan. Aidan kanssa tein ensin ihan keinua yksittäin hihnassa ja vapaana, naksutin oli mukana. Meni hyvin, ei mitään ongelmaa siis, eikä hidasteluja. Mikähän sitä vaivasi kisoissa... Teimme myös keppejä erikseen, että palkinto on edessä avustajalla (eli vauhtia lisää) ja pientä helppoa radanpätkää, jossa keinu oli. Ei ongelmia. Hyvä niin tietysti.

Iisan kanssa tein aika paljon, mutta osa vanhaa tuttua jo:

*putki: menee hyvin niin kauan, kunnes käännän sen mutkalle eikä poistuloaukkoa näykään. No, menihän se mutkaputkestakin niin, että päässä oli namilautanen. Kaippa sekin hyvä alku on.

*kepit 6 kpl: kuljen siis takaperin ja vedätän kädellä ja namilla Iisaa. Nyt meni tosi hienosti!

*A-este: tästä Iisa tykkää ihan sikanaan! Sillä on niin paljon vauhtia, että hyvä että se edes pystyy pysähtymään alastulokontaktille. Ntt tehtiin myös vapaana A ja hyvin meni.

*Hyppy: namikippo Iisan edessä vielä ja lähetys edestä päin hyppäämään sekä myös lähdöt yhtä aikaa molemmin puolin. Ei varmaan menisi vielä ilman sitä namikippoa, mutta kyllä tässä aina vaan vähän kehitystäkin näkee. :) Rimakorkeus vielä 35.

Meillä alkaa olla kesä paketissa ja me lähdetään huomenna takaisin Kotkaan. Siellä ollaan vain 3 viikkoa, koska mulla on aika suuri seikkailu edessä syksyllä Afrikassa ja koirat palaa Virroille perheen luo. Mutta ensin vietetään laatuaikaa Kotkassa, ja mulla on 3 vko harjottelua. :) Olinkin jo katsonut, että Kotkassa ja Kouvolassa olisi ollut agilitykisoja, mutta mutta... Eilen illalla Aida olikin aloittanut juoksunsa. Kappas vain, en ollut yhtään muistanut, että sellaisetkin oli ovella!!! :O :D

P.S: Mitenköhän melkein unohdin tärkeimmän...uups! Rakas Aidani tänään 6 vuotta!! Täytyy käydä ottamassa synttärikuva kerrankin :D