Tänään vähän treenailin Iisan kanssa sen lenkin lomassa. Aida pääsi sitten erikseen oikein pitkälle metsälenkille ja uimaan.  Päätin nyt kokeilla sitä lähihakua ihan niin kuin ekaa kertaa dameilla! Iisa ei nähnyt kun piilotin 3 damia hyvin pienelle alueelle lähekkäin. Laitoin esim.vähän sammalta damien päälle niin, että ne piti etsiä mutta oli tieytsti helposti löydettävissä. Meni kyllä yllättävän hyvin, että oikein yllätyin.  Aloin viheltään käskyä ja heiluttelin kättä alhaalla ja Iisa tajusi alkaa etsiä ja nuuhkia! Onneksi sillä osuikin juuri samoihin aikoihin dami nenän kohdalle ja toi sen mulle sitten. Olin kyllä melkein vieressä. 2 damia meni aina ihan hyvin, mutta kolmannen kohdalla oli jo vähän vaikeuksia, kun piti etsiä se yksi ainokainen dami. Välillä Iisa keskeytti ja katsoi mua, välillä yritti lähteä etsimään kauemmas, jolloin kutsuin takaisin ja annoin taas käskyä sekä koitin laittaa Iisaa etsimään sen damin kohdalta. Ja kyllähän se sitten lopulta löytyikin. Päätin kokeilla vielä toisen kerran ja aika samanlailla meni. Kyllä se vikakin löytyi ihan etsimällä, kun "laitoin" Iisan siihen ihan lähelle etsimään. Oikein kivasti, täytyy jatkaa harjoituksia!

Metsästä tultua läheisellä nurmikentällä vielä pari tokotemppua tein Iisan kanssa. LYHYT paikallamakuu, meni hyvin. Luoksetulo meni hyvin, hyvä vauhti. Paitsi että Iisa ei tule sivulleni eikä eteeni suoraan vaan jotenkin ihan vinosti.  Noo täytyy yrittää työstää sitä, että sekin vaikka oppis tulemaan sivulle suoraan. Seuraamisen alkeita yritin pitkästä aikaa taas, ihan parilla askeleella ja namin avulla juuri. Vähän menee kuitenkin hassusti, kun Iisa tulee jotenkin ihan vinossa siinäkin... Kauhee harjottelukuume iskemässä justiinsa kun pitäisi lähteä Afrikkaan!

Iisa muuten on nyt lähiaikoina keksinyt, että töissä ollessani se voi syödä mattojani! Kuinka ihanaa... Mulla on nyt esimerkiksi eteisen kynnysmatto, josta puuttuu kulmat ja... hmmm... mutta käsitän, Iisa nyhertelee ja repii kaikkea sellaista, joka ajelehtii lattialla ja on mukava repiä, kuten kengät ja nyt näköjään ilmeisesti matotkin. Harmi vain että mattoja ei viitsi ottaa pois. Isoon ruskeaan karvamattoon se ei ole onneksi vielä koskenut, kun se on niin iso, mutta noi pienemmät räsymatot yms.. Yhtenä aamuna jätin sille pakastetun täytetyn Kongin ja se olis varmaan ihan hyvä idea, mutta ei sitäkään ihan joka päivä viitti antaa. Silloin ei ollut niin paljoa käsitelty mattoja.