Terveisia Malawista, Afrikasta, jossa olen ollut nyt reilu 3 viikkoa. Kerron vahan koirien kuulumisia. Aida voi muuten hyvin, mutta se oli kuulemma ollut aluksi vahan apea - niin vaikea uskoa sita Aidasta. Sama ilmio oli silloin, kun jatin Aidan viikoksi hoitoon kun olin Gran Canarialla huhtikuussa. Mutta kylla Aidakin siita tokeentunut on, ja hyvin voi.

Iisa on sairastellut taas vahan (aiti soitti ja kertoi). Kaikki alkoi siita, kun se harjasi Iisaa karstalla. Kylla, minakin kaytan karstaa niille, ja kylla, niista lahtee karvaa, mutta en mina nyt niita karvattomiksi kyni. Kyllahan niista karvaa irtoaa niin kauan kuin jaksaa vain harjata. En tajunnut antaa harjaamisohjeitakin porukoille. He olivat vahan innostuneet harjaamaan liikaa ja Iisa oli saanut selkaansa naarmun tai jonkun vahan karvattoman alueen. Mokilla Iisa rypee paljon ojassa, ja niinpa oli kaynyt, etta iho oli siita kohtaa selasta tulehtunut. Olivat kayttaneet Iisan elainlaakarilla, joka oli joutunut nukutuksessa ajamaan selasta karvoja ja jalleen kerran Iisa sai antibiootti- ja kipulaakekuurin. (eivat muistaneet puhelimessa laakkeiden nimia, kun kysyin). Iisa sai myos kaulurin ja oli levossa pari paivaa. Tama tapahtui viikko sitten maanantaina, mutta talla hetkella iho on jo kuulemma alkanut parantua ja Iisa kaynyt jo lenkilla.

Minun kay vaan niin paljon Iisaa saaliksi, koska silla on ollut tosi rankka vuosi takana. Ja tama on jo kolmas antibioottikuuri vuoden sisalla. Mutta onneksi nyt on jo parempi.