Aika tehdä jonkinlainen vuosikatsaus.. Vuosi 2011oli hyvin merkittävä ja iso vuosi meille monella tapaa! Se ei sisältänyt vain pelkkää iloa ja riemua, vaan myös roppakaupalla työtä. Itselleni vuosi oli myös suuri Afrikan takia.

AIDA:

-Tavoitteet agilityssä täyttyivät totaalisesti ja olemme saaneet kokea paljon onnistumisen iloja kisoissa tänä keväänä ja kesänä! Aida on kerännyt tänä vuonna 2 x LUVA-tulokseen oikeuttavia nollia ja yhteensä palkintopallilla olemme kisoissa olleet 5 kertaa. Tämä on ollut ihan uskomattoman upeaa. Kiitos siitä kuuluu monille ystävillemme. Erityisesti haluaisin kiittää Helenaa ja karjis Tykkiä! Ilman teitä tämä ei olisi mitä luultavimmin ollut mahdollista! :)

-Toko sitten sai väistyä agilityn tieltä. Yhden kerran starttasimme kisoissa saaden 2-tuloksen. Treeneissäkään emme loistaneet läsnäololla. :(

- Aida kävi luonnetestissä Hyvinkäällä toukokuussa. Kokemuksena luonnetesti oli varsin mielenkiintoinen, ja ihan mukavat pisteet Aidakin sai (142 p).

- Paljon myös lenkkeilimme ja treenailimme ystävien kanssa sekä kävimme testaamassa Hyvinkään koirauimalan talvella.

- Aida steriloitiin joulukuussa 2011.

IISA:

- Iisan kanssa ei ihan ylletty tavotteisiin, kun Iisa sairastui maaliskuussa. Siitäkin onneksi päästiin lopulta yli. Erityiskiitos eläinsairaala Aistin eläinfysioterapeutti-Niinalle neuvoista ja ohjauksesta! :) Iisan kuntoutus käsitti suuren osan keväästämme ja lopputalvestamme.

- Iisa kävi kuitenkin yhdessä näyttelyssä pentuluokassa.. Sijoitus 4./5 mutta arvostelu tosi hyvä! :)

- Hyvinkäällä koirauimalassa Iisa oppi uimaan ja uitiin koko kesä luonnonvesissä :)

- Muutamissa kimppatreeneissä ollaan käyty sekä kavereiden kanssa treenattu välillä. Käytiin treenaamassa mm. Kakon noutajien leirillä toukokuussa ja Golden Ringin leirillä heinäkuussa. Paljon ollaan treenattu ihan itse.

- Myös pentutreffeillä käytiin Ilmajoella toukokuussa tapaamassa sisaruksia ja treenailemassa.

- Iisa ei ole siis kärsinyt treeninpuutteesta :) Erityisesti nou-juttuja ollaan tehty ahkerasti, vähän myös agilityesteiden opettelua, muutamia tokoliikkeitä ja verijälkeenkin on tutustuttu. Ongelmia on ollut etenkin nou:ssa, mutta ollaan juuri löydetty yhteinen sävel vihdoinkin. :)

- Iisa terveystutkittiin. Virallisia vastauksia ei ole vielä tullut Kennelliitosta.

 

Ja sitten tavoitteet vuodelle 2012 !

 

AIDA

- Agi: Agilityserti 1 luokasta (viimeinen luva-tulos) ja nousu 2. luokkaan. Treenaus.

- Toko: Viimeinen 1, koulutustunnus TK1. TREENAUS, TREENAUS!!

- Muutoin silloin tällöin noutamista ja kenties verijälkeäkin Aidan iloksi! :D

- Hyvän kunnon ylläpitäminen, syyskilojen karistus.

IISA

- Nou: Taipparit keväällä 2012..ja treenausta koko ajan. Näin ollen olisi mahdollisuus yrittää vielä uudestaan kesällä/syksyllä jos ei heti tärppäisi... :D Mutta siis taipparit vuonna 2012.

- Agi & Toko: Jatkaa siitä, mihin ollaan jääty. Kai sekin tarkoittaa treenaamista. Muuta tavoitetta ei osaa vielä sanoa. Katsotaan mihin päästään.

- Näy: Käydä ekoissa virallisissa näyttelyissä Iisan kanssa. :)

- Myös verijälkeen on syttynyt kiinnostus, eli sitäkin joskus :)

 

Toivottavasti pysyttäisiin terveinä kaikki!!