Löytyy täältä: www.youtube.com/watch

Kuten sanottu, niin aika "ihkuu" hihnaseuraamista. "Ollaan tässä nyt sunnuntailenkillä vähän." Onneksi kuitenkin Aida orientoituu hommaan sen jälkeen ja tekee ihan iloisesti!

Tänään oltiin aamupäivällä taas pitkään ulkona Maaritin kanssa. Tavattiin vähän samalla myös muutamaa muuta tuttua ja tutuntuttua. Näimme (kaikki siis ihan sattumalta ) Sepon, Unon ja Tessan. Sepon (venäjäntoyterrieri) kanssa Iisa leikki joskus ihan pentuna. Vielä oli kemiat tallella, koska tuntui kuin Iisa olisi muistanut Sepon ja oli kovin innostunut leikkimään tämän kanssa. Kun jatkoimme lenkkiämme, törmäsimme Unoon, joka on landseer ja HUI KAUHISTUS Iisan mielestä. Huomaa kyllä, että Iisa ei ole juurikaan ollut tekemisissä sen kokoisten koirien kanssa. Iisa oikeesti pelkäsi Unoa, hyvä ettei saanut sydänkohtausta kun Uno pääsi vapaaksi ja juoksi ekan kerran hienohelmaani katsomaan. Täysin kiltti koira, mutta todella iso ja vauhdikas, joten ymmärrän, että saattoi vähän jänskättää. En kuitenkaan missään nimessä kehunut Iisaa tai lällytellyt sille. Ja niinpä kun olimme aikamme seisoskelleet ja Uno oli leikkinyt Ronjan kanssa, niin Iisakaan ei enää kauhistellut sitä.

Sitten vielä tässä ihan kotikulmilla tapasimme tutun Tessa-irlanninsetterin (Clever Sett Sweet Adeline), jonka kanssa Iisalla oli taas kivaa.

Kiitos Maarit, Veera & Ronja lenkkiseurasta!