Pääsin käväsemään viime lauantaina Tampere KV:ssa Pirkkahallissa Siirin kanssa. Lauantaina oli mm.ryhmä 8, joten siellä oli myös serkkuni Kati ja Mari. Toki kultsukehän laidalla katselin, mutta en jumiutunut mihinkään yhteen rotuun, vaan kiertelin koko hallia läpi ja ihailin monenlaisia haukkuja. Myös Aida ja Iisa saivat tuliaisia: ostin niille sellaisen majava-pehmolelun, joita olen jo pitkään katsellut. Se on sellainen pitkä ja ohut (ei täytettä) ja ollut viime päivinä todella IN. Majava on saanut kovaa kyytiä molemmilta tytöiltä. Saivat ne myös pureksittavaakin näyttelystä.

Tänään käytin sitten molempia uimassa. Vein koirat yksitellen ja molemmat olivat aivan täpinöissään. Ei ole onneksi uintiongelmia mun koirilla. Mukana oli tietysti tennispallo. Iisa ui kuin pieni vesimyyrä, eli kauhealla vauhdilla painoi eteenpäin niin että välillä oikein hirvitti (riittääkö taidot?). Ei se kuitenkaan hukkunut, eli hvyin meni. Olin ihan tarkoituksella sellaisella kallioisella paikalla - Iisalla ei ollut veteenmenossa mitään ongelmia, mutta Aidaa sai aavistuksen rohkaista.

Iisan kanssa koitin myös luoda pohjaa eteenmenolle vedessä (tällä kertaa ihan uimalla). En heittänyt palloa kovin kauas ja lähtö oli suht tasaiselta alustalta (vähän kallioista kuitenkin). Lähetin Iisan kuten maallakin. Ihan hyvin meni. Tokalla kerralla hyppäsi aina sivuun, ja yritti kiertää jostain mukavammasta paikasta, mutta kutsuin Iisan luokseni. Iisa oli kyllä tosi kuuliainen. Otin askeleen eteenpäin ja sitten Iisa lähtikin suoraan. Palautukset onnistui välillä, mutta välillä Iisa kerkisi tiputtaa pallon ennen aikojaan. Luovutuksissa/palautuksissa en pitänyt kiirettä, vaan koitin itse olla rauhallinen. Jos sitä vaikka perjantaina taas treenaisi jotain oikeestikin.