Sain yhtäkkiä iltapäivällä päähänpiston treenata tai no, ei sitä kunnon treenaamiseksi voi sanoa, vaan pikemminkin asioiden kertaamiseksi. Vähän otin tottelevaisuutta molempien kanssa ja Iisan kanssa dameilla linjaa pellolla.

Aidan kanssa tein seuraamista, meni ihan hyvin. Liikkeestä maahanmeno - ei kummoista. Liikkeestä seisomaan jääminen - Aida istahti ensin, mutta kaksi vikaa kertaa meni hyvin, pysähtyi nopeasti. Luoksetulossa ei erikoista mainittavaa. Kaukokäskyt meni todella hyvin! Olen tyytyväinen! Kaksi sarjaa tehtiin, kun meni niin hyvin, niin ei viitsinyt enää kolmatta tehdä. Aida ei edistänyt, eikä hötkyillyt palkan perään tai varastanut, vaan malttoi. Teki silti kaikki liikkeet tosi terävästi. Vaihtelin sarjoissa maahanmenon, istumisen ja seisomisen välillä. Takapalkka oli käytössä ruokakupin avulla.

Iisa oli superinnoissaan, kun sekin pääsi tekemään. Perusasennosta sivulla ei meinannut aluksi tulla yhtään mitään, sitäkin harjoiteltiin ihan aluksi. Asento oli vino koko ajan ja Iisa vain hyppi ja pomppi. Lopussa oli jo ihan hyviäkin asentoja. Alkoi varmaan pikku hiljaa muistua mieleen. :) Seuraamisessa aloiteltiin ihan lyhyttä suoraa pätkää. Kontaktia oli, kun vähän huijasi, että mulla on kädessä jotain. Perusasentoon pitää antaa lisäkäsky tai oikeastaan muutamakin. :D Vähän meinasi myös edistää. Lisäksi tehtiin ihan istumista ja maahanmenoa. Istu-maahan on helppo, mutta maahan-istu täyty välillä antaa useampia käskyjä. Ai miten niin ei olla vai treenattu?! :D Luoksetulossa on hyvä vauhti ja perusasento tuli melko suoraan... Tosin Iisa jää vinoon eteeni, siinä on parannettavaa.

Naksu oli molemmilla käytössä.

Damien kanssa tehtiin kaksi linjaa. Ekalla kerralla vein kaksi damia peräkkäin, linjan pituus ehkä ~50 m. Meni ihan jees. Siis damit tuli ja melko linjassa, vaikka vähän siinä oli pientä "kaarevuutta". Tehtiin sitten lyhyemmällä damilla uudestaan, meni suorempaan. Samoin tehtiin yksi lyhyt linja sillain, että oli oja välissä. Ojan ylityksessä ei ollut ongelmaa, jes. :) Ja ihan linjassa meni.

Tällainen pikapostaus vaan.. Toivottavasti saadaan treenin päästä kiinni useamminkin!