Mentiinpäs tänään kyläilemään Hennille. Ensin valokuvattiin koiria ulkona ja siten otettiin tytsyt ja lähdettiin peltotreeneihin. Damiharjoituksiahan siellä oli luvassa. Tehtiin molemmille tytöille kolmet haut, ensimmäisestä vähän lyhyempi ja kaksi muuta olivat pitkiä. Aida toimi kaikki kerrat muuten moitteettomasti, toisella kerralla palutus tuli kyllä laajan kierroksen kera. Seuraamisessakin oli vähän huomauttamista. Oli taas Aidalla mukamas kiire johonkin. Mutta kaikki etenemiset ja palutukset yleisesti sujui hyvin :) tästä on hyvä jatkaa.

Sitten laskettelimme Hennin ja Miran sekä koirien kanssa pulkkamäessä, tosin ilman pulkkia. Hauskaa oli ja hyvät vauhdit! Aida vasta hullaantuikin laskemisesta. Se laski jopa ilman minua! Lisään oheen pari kuvaa, jotta uskotte ;) Aida sai myös ihka oman villatakin, jolle on kyllä käyttöä kovilla pakkasilla ulkoiltaessa. Henni on sen täysin kutonut. Voin lisätä siitäkin kuvan. Kiitos Hennille todella mukavasta päivästä! Nähdään taas!

Virtain Korossa sijaitseva lemmikkitarvike Koirapaja vietti avajaisiaan keskustassa perjantaina ja lauantaina. Koirapajalla on nyt uudet avarat tilat Virtain keskustassa. Ostin Aidalle vinkuvan pehmolelun sekä ruokaa, mm. kanansiipiä. Raakaruokinnan kanssa on sujunut oikein hyvin, ja Aida tykkää. Onnea ja menestystä Koirapajalle ja Sarille!

  

Aida rakastaa liukumäen laskemista!

Hennin tekemä, Aidan upouusi villatakki