No niin. Aamulla herätys oli seitsemältä ja pakkauduin Aidan ja tavaroiden kanssa autoon. Vaskuulta haimme Hennin ja Aadan, ja lähdimme ajamaan Ruoveden Jäminkipohjaan. Ihme kyllä perille löydettiin eksymättä ja autokin irtosi mutaisesta parkkiruudusta ;) Näyttely oli ulkona, jonkin nuorisotalon pihalla. Paikkana piha oli kiva, metsien ympäröimä. Valitettavasti aurinko ei sitten näyttäytynytkään, niin kuin olin vähän toivonut. :) Kultsuja oli tähän näyttelyyn ilmoitettu 63 kpl, mutta mielestäni arvostelu sujui todella sutjakkaasti verrattuna aikaisempiin näyttelyihimme. Tuomarina oli Vera Smirnova Virosta.

Sain esittää ystäväni Hennin Aadan (Cerdau's Fairytale). Aada kilpailikin ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa ja tulos oli EH (erittäin hyvä). Arvostelukin oli kerrassaan hyvä :)

Aida esiintyi mielestäni kauniisti. Esimerkiksi jos vertaa joulukuiseen Tampereen ryhmikseen, joka oli maneesissa. Nyt ei neidinkään nenä juuttunut kiinni maahan ja muutenkin kehässä sujui hyvin :) Silti tulos oli H (hyvä). Noh, rikoimmepas ainakin EH-putken :D Arvostelun voi käydä lukemassa kokonaisuudessaan kotisivuiltamme. Siinä mm. sanottiin, että Aidalla on vahva selkä, mutta rungon pitäisi olla paremmin kehittynyt ja turkkikaan ei ollut parhaassa kunnossa.

Ruovedellä tänään 13.4.2009 menestyi hyvin myös serkkuni Marin amerikancockerspanieli Zulu (Frosty Kiss' Burning Heart), josta tuli ROP (rotunsa paras) sekä ROP-VET (rotunsa paras veteraani). Onnittelut Zululle ja myös toiselle serkulleni Katille, joka toimi esittäjänä! :)

 

                 Aidan kanssa kehässä

  

 Aada (Cerdau's Fairytale & minä)

 

                                kuvat (c) Henriikka Kärnä