Mistäköhän sitä aloittaisi. Olis asiaa, mutta kaikki tuntuu unohtuvan kun pitäisi kirjoittaa. Joten jospa mennään aikajärjestyksessä?

Eilen minä ja Aida noudettiin ystäväni Henni töistä ja, sillä Henni oli kutsunut meidät yökylään! Ajoimme siis Vaskuulle heidän kotiinsa. Kotona meitä oli vastassa iloinen koiralauma, ja pääsin myös tutustumaan paremmin uuteen laumanjäseneen, kiinanharjakoira Mollaan ( Crestiny's Above The Sky). Ideana oli siis pitää tehotreenit, treenata sekä eilen että tänään (mutta valitettavasti tämä päivä ei mennyt suunnitelmien  mukaan). Eilen kävimme ensin metsälenkillä. Itse treenit sujuivat näin: teimme 10 x 10 hakuruudun, johon piilotettiin (koirien nähden) neljä damia plus yksi heitettiin. Aada (Cerdau's Fairytale) oli ensimmäisenä vuorossa ja sen jälkeen Aida. Aida näytti taas parhaimmat puolensa  noei, vitsi, vitsi. Aluksi Aida juoksi rudussa damilta toiselle, mutta ei ottanut niitä sen enempää kuin tuonut minullekaan. Henni sanoi, että se määrää nyt tilannetta. Ilmeisen selvästi tämä oli varmasti oikein, sillä kutsuin Aidan heti luokseni. Se tuli sivulleni ja lähetin sen uudelleen. Tällä kertaa Aida haki ensimmäisen tielle osuneen damin ja palautti sen suoraan. Haetutin vielä toisen, ja senkin se palautti taas. Päätin lopettaa siihen, onnistuneesti  hämäryys toi jo oman haasteenta tehtävään, koska dameja ei niin vain nähnytkään

Illalla (tai pikemminkin yöllä) saunoimme vielä pitkään. Aidaa tosin ei saunaan huvittanut tulla, harmi vain. Yö nukuttiin, ja aamulla Aida hyppäsi mielellään nuolemaan meitä sänkyyn kiinalaisten kaveriksi  Tänään vain ehdimme ulkoilla pihalla, mutta Aida sai paljon hyvää liikuntaa ja leikkiä. Se leikki hiukan Aadan kanssa, mutta kovaäänisesti vain. Aida on myös ylikiinnostunut kiinalaisista kaveruksistaan  kiinalaiset eivät ole lämminneet Aidalle pahemmin, mutta yrittänyttä ei laiteta  Pikku Molla onkin muuten todella suloinen ja tuli mieleen pieni karvainen jänis, kun se ulkona hyppi korvat pystyssä  KIITOS Hennille, oli mukavaa!!!

Ikävä kyllä tämä päivä jäi vähän kesken, sillä saimme perheeseemme surullisia uutisia.

~grief is the price we pay for love~

P.S: Minä tajusin vasta nyt, mistä näitä kivoja hymiöitä saa!

 

Aida oik. & Aada vas.

 

Aida ja kiinanharjakoirat Elmo (vas.) & Molla (oik.)