...ei olleet mikään menestys. Kyse on nyt siis agilitystä. Yksi tosi onnistunut rata tuli "keskellä", mutta muuten mentiin vähän niin ja näin. Aluksi otettiin kyllä tokoa, mutta meidän vuorolla Aida karkasi alussa niin monta ketaa, että vein sen pois kentältä. Annoin sen hetken olla, jonka jälkeen otettiin jälleen tokoa. Tällä välillä oli Alman vuoro, ja Alman jälkeen menimme takaisin kentälle. Muuten meni ok, mutta Aida jostain syystä kieltäyti hyppäämästä esteiltä, vaan juoksi suoraan luokseni. Olin siis kahden esteen päässä. Lopuksi meni hyvin, kun piti pilkkoa nämäkin kaksi estettä vielä erikseen. Kepit meni yleisesti ottaen hyvin ja vauhdilla, melko hyvin osasi mennä sisäänkin. Keinu sujui kesken rataa hyvin, toisella kerralla A jäi hidastelemaan, mutta kyllä se vielä itse tajuaa, milloin ja miten toimia keinulla oikein. Ensimmäinen rata oli siis helppo ja lyhyt, mutta Aida jossain. Kirjaimellisesti.  tai ainakin korvat oli. Masa sanoi, että Aidalla on vaan niin hauskaa, sen takia se tekee omia kierroksiaan. Kiva juttu, että on hauskaa, mutta energian voisi säästää itse rataan (vaikka sitä riittää kyllä).

Toinen rata, joka oli paljon pidempi ja vaikeampi sujui MAINIOSTI!! Radalla tapahtui vain yksi virhe, Aida ei mennyt ekalla kerralla pussiin, vaan vaati toisen käskyn, mutta muuten sujui hyvin. Jos nyt olisi ollut kisat, niin muistaakseni oltaisiin saatu (vain ) 5 vp  ohjaukset sunui hyvin, näistä täytyy mainita ainakin edestä leikkaus hypyllä.

Teimme vielä toisen kerran tämän radan. Alku sujui hyvin, mutta lopussa Aidan keskittyminen alkoi jo herpaantua. Se esim. oikoi keppejä. Saimme kuitenkin lopunkin onnistuneesti suoritettua lopulta.

 

Toivottavasti ensi kerralla sujuisi vähän paremmin.