Aidalla on jälleen Kevättä Rinnassa. Ei mikään ihmekään, kun tänään paistoi aurinko ja mittari oli +15  Niinpä kun olimme lenkillä (Aida oli vapaana), Aida huomasi yllättäen, että joki oli sulanut! Ja ei muuta kuin kylpemään!  Aida on uinut samassa kohtaa ennenkin, siinä ei virtaa niin paljoa. Heittelin Aidalle muutamat kepit sitten, joten tuli vuoden ensimmäiset uimavedotkin otettua. Kyllä se kesä totisesti tulee (kunhan vaan ei takatalvea..). Näin myös ensimmäisen perhosen, keltaisen kauniin sitruunaperhosen lentelemässä..

Illalla suuntasimme agilityyn. Ensi kerralla treenit siirtyvätkin takasin ulos, joten kenttä on sitteen jälleen melkein naapurissamme.. Tänään oltiin kuitenkin vielä kasvihuoneella. Ja ensi talvena toivottavasti oikein SISÄHALLISSA... Meidän tokotreenitkin siirtyvät kesäaikaan, päivä vaihtuu keskiviikoksi, ja paikka ulos Karhulaan. Eijan kyydissä vielä pääsemme, mutta itse pystyn käymään vain joka toinen keskiviikko.

Treeneihin siis. Tänään Aida oli kaikkea muuta kuin rauhallinen. Eikä kasvihuoneen lämpökään häirinnyt sitä onneksi. tehtiin taas Aidan kanssa, hyppyä, pöytää ja A:ta, ja vaadin kontakteja. Aida myös pysyi hienosti pöydälläkin (myös keskellä rataakin 5 sek.). Itse rata vaikutti aluksi monimutkaiselta ja kiemuraiselta, mutta ihme kyllä en seonnut kertaakaan!  Tosi hyvin meillä meni radalla. Tuli pari virhettäkin, mutta nou hätä. Aida kuunteli taas tosi hyvin. Alkulämmittelyjen aikana se livisti taas parin koiran luo, mutta ei saanut hepuleita, eikä karannut radalla. Varsin hyvin taas meni tänään. Minä olen itsekin yrittänyt kovasti painaa rataa mieleen, jottei tulisi black outia kesken kaiken, ja viimeksi ja nyt pysyi radat hyvin mielessä. Aidakin siis toimi varsin hyvin, kun mä tiesin, mitä tehdä!  Santalahti kutsuu...