kuvat: Mari Ylimäki. Lisää kuvia kotisivujen galleriassa.

Piiitkä (virallinen) näyttelytauko on ollut, mutta tänään Aida esiintyi Kotkassa kansainvälisessä näyttelyssä. Aida lähti sinne serkkuni Katin (ja Marin) kanssa. Kun Kati tuli hakemaan Aidaa, Aida yritti vähän jarrutella ensin menoa hihnassa, mutta suostui lähtemään kuitenkin helposti.  Olin aivan varma, että Aida saa jonkun katastrofin aikaan, mutta sellaista ei kuulemma tapahtunut!  Odotteluaikana Aida kuulemma teki muutamia iloloikkia, mutta kehässä esiintyi oikein hyvin. Kati sanoi, että hänen mielestään Aida on saanut jo massaa lisää (verrattuna Ruoveteen..). Hän sanoi, että oli ilo esittää Aidaa, niin hyvin kuulemma juostiin ja seisottiin! Ihana kuulla.  

Tuomarina oli Ann Long Doyle Irlannista. Arvostelun perusteella tuomari tykkäsi Aidasta, mutta sieltä tulikin H! Onpas jotenkin ristiriitasta. Nimittäin Aida on saanut EH:nkin huonommallakin arvostelulla. No, kai se oli sitten tiukka täti.  Joka tapauksessa olen toosi onnellinen Aidan arvostelusta sekä hyvin menneestä esiintymisestä.

Kiitokset siis kuuluvat Katille, ja myös Marille valokuvaamisesta! Olen niin ylpeä teistä Kati ja Aida  Ja oli mukava nähdä (vaikkakin pikaisesti) pitkästä aikaa.

Aidan arvostelu, Ann Long Doyle:

" Erittäin kiva feminiininen narttu. Tummat silmät. Hyvä purenta. Hyvä pigmentti. Hyvä ylälinja. Kivat tiiviit jalat. Haluaisin enemmän etukulmauksia ja kauttaaltaan runkoa."

"Very nice feminin bitch. Dark eyes. Correct bite. Good pigmentation. Good topline. Nice tight feet. I would prefer more angulation to shoulders and all over more subtance."