Aidalla taas joku vaihe päällä. Voi kyllä myös johtua jostain epäsopivasta "ruoasta", jota Aida söi metsässä. Aamulla oltiin vähän sateisessa säässä metsälenkillä ja uimassa. Näin vain, että Aida söi jotain, mutta en tiedä, mitä. Nooh, tämä ei ole kuitenkaan kovin epätavallista, sillä eipä ole metsälenkkiä, ettei tuon neidin suuhun jotain lisäravintoa eksyisi..  Tänä iltana kuitenkin Aida alkoi ripuloida (tähän mennessä muistaakseni 3 kertaa) ja kaksi kertaa peräkkäin oksentanut.  Menen katsomaan huomenna apteekista, onko siellä Inupekt Fortea. Sitä on kuulemma joissain apteekeissa, viimeksi syksyllä tätä eläinlääkäristä hain (tehosi paljon paremmin kuin Attapectin).

Aida joutui aamupäivällä uinnin ja lenkin jälkeen pesuun. Illalla aloitin operaation trimmaus. Tassujen trimmaus sujui nyt ehkä vähän kevyemmin kuin viimeksi, mutta vähän piti nykiä ja vinkua. Aida nimittäin ei - mistään pentuna tehdyistä käsittelyharjoituksista huolimatta - tykkää siitä, että sen tassuja räplätään. Kynsien leikkaus sujuu hyvin, mutta tassujen trimmaus on inhottavaa sen mielestä. Huomiseksi jätin vielä kaulan trimmaamisen. Täytyy todellakin käyttää sanaa "trimmata", sillä Aida kasvattaa karvansa varsin nopeasti takaisin, ja minä todellakin voisin upottaa sakset sen turkkiin useammin (niin pääsisi helpommalla näyttelysiistimisessä. Ja onhan trimmattu kultsu niin nätti.)...  Kotkan KV-näyttely nimittäin lähenee. Itse joudun valitettavasti töihin, olisin enemmän kuin mielläni mennyt paikan päälle, mutta nyt ei käy. Onneksi saan kuitenkin Aidalle kelpo handlerin serkustani Katista!  Kyllä jänskättää, mitä tapahtuu (Aida kun ei ole koskaan esiintynyt tai mennyt näyttelyyn tms. kenenkään "vieraan" kanssa).

Vielä sekin täytyy mainita, että ensi torstaina lähden käväisemään Seinäjoella (oikeammin Ilmajoella) ihastelemassa 3-viikkoisia noutajanalkuja...  Nimikin on päätetty jo, ja se oli vaikempaa kuin kuvittelin  Mutta nyt olen tehnyt päätöksen: en vaihda enää (3 kertaa jo vaihdettu mielessäni ) !