Tänne kuuluu hyvää. Metsässä ollaan käyty joka päivä tyttösten kanssa, saavat sitten ulkoilla omaan tahtiinsa. Myös rannalla ollaan käyty eilen, tänään on satanut kaatamalla ja ollut 17 astetta, joten ei kiitos.  Iisa oli eilen vedessä vähän kauemmin kuin ekoilla kerroilla, muttei siis mennyt "tassuja pidemmälle".

Yksinoloharjoitukset menee hyvin. Iisa mielellään syö kaluaa lehmän nilkkaa kun olen pois Aidan kanssa.

Käsittelyharjoituksia ollaan tehty, samoin luoksetuloa yms. tällaisia perusjuttuja.

Aida ja Iisa laiduntavat molemmat aivan samalla lailla - liekö Aida sen pikkukaverilleen opettanut? Ne siis jättävät talomme nurmikkoon pieniä aukkoja...  Iisa syö ulkona muutenkin kaikkea, mikä vain suuhun mahtuu. Tällä hetkellä kysymys kuuluu, miten sen saisi tuomaan kaikkia aarteitaan mulle? Pilliä se tottelee tosi varmasti, kiitos kasvattajan. Siihen kun viheltää, niin arteet on jäänet maahan ja koira tulee luokseni. Sama jos namilla houkuttelen - silloin Iisa tiputtaa roskan (lue aarteen). Muussa tapauksessa vain juoksee karkuun.

Iisa on alkanut pari kertaa pussailla mua naamalle

Imurointi ei aiheuttanut kummastusta Iisassa, tosin Iisa oli sen ajan pentuaitauksessaan. Tähänkin ollaan jo kasvattajalla totuttu.

Bussilla piti kulkea tänään, mutta jotenkin päivä hupeni johonkin, joten huomenna sitten aamuvuoron jälkeen...

Koneeni on antanut pariin otteeseen "hälytysmerkkejä" rikkoutumisestaan, joten ei tiedä, pääseekö huomenna koneelle. Akku saattaa vähän reistailla.

Plus Aida saa taas enemmän raakaruokaa ja vähemmän uintia korvien takia...Ainakin olis tarkoitus näin.