Menimmekin rannalle jo heti tänään, kun oli vaihteeksi taas hiukan lämpimämpi koulusta tultuani. Menimme molempien koirien kanssa sinne pientä metsäpolkua pitkin. Välillä kannoin Iisaa, ja välillä Iisa sai juoksennella vapaasti niin, että itse en juurikaan liikkunut minnekään. Tuli napsittua taas muutamia kuviakin.  Aida kävi syömässä eräiden talojen tippuneita omenoita, joita oli viety metsään.. Iisa keskittyi mudan syömiseen aina kun oma silmäni vältti. Iisa meni kahlaten taas mahaan asti hakemaan oksaa, en viitsinyt kuitenkaan itse mennä veteen houkuttelemaan...  Ulkona metsässä ja myös sitä ennen sisällä on harjoiteltu pillistä istumista samoin kuin eilen, aika hyvin on Iisa kärryillä.  Tässä illalla teimme taas yhden damiharjoituksen, eli annoin Iisalle vain damin suuhun. Iisa yritti kiertää taas minua ympäri ja örisi "siis ihanaa kun tällasen sain, käykö nyt kateeks" , mutta tuli myös syliini asti dami suussa ja antoi kuitenkin minun ottaa sen pois hyvin. Kyllä se myös vähän aikaa istuenkin pysyi, ja vähän koitin silitellä sitä leuan alta ja kehuin.

Illalla myös teimme käsittelyharjoituksia, vähän harjasin Iisaa ja leikkasin trimmaussaksilla korva- ja tassukarvoja. Iisa oli silloin juuri herännyt unilta, joten aika rauhallisesti sujui.

Aika leppoista on tämä koulun aloitus, sillä nyt vain huominen ja torstai koulua ja kaikki muut päivät onkin sitten vapaita (eli ke, pe, la, su). Voisihan sitä toki aloitella pikku hiljaa tenttiin lukemisen. Maanantaina onkin aika jännää ja uutta, kun pääsemme leikkaussalin sisälle tutustumaan, sillä keväällä meidän pitäisi itse jo toimia sitten siellä... (siis perioperatiivisen käytäntö) Tosin eipä tätä koulua kestä kuin nämä 2 kuukautta, kun marras-joulukuu on taas työntäyteistä harjoittelua. Mutta mielenkiinnolla odotan sitä kyllä (ja jännityksellä), kun marraskuu pitäisi viettää Koksin naistentaudeissa ja raskaana olevien parissa!  Tällaisia muita kuulumisiakin välillä.

Syksyn riemuja :)