Kuten huomata saattaa, niin blogissa on oltu hiljaa nyt hetken tovin. Koiratkin on jääneet ihan vaan pikkasen vähemmälle huomiolle, kun Kotkan Meripäivät (ja meripäivä-vieraat) pitivät huolta viikonloppuohjelmistosta. Kyllä olikin hauskaa ja mukava tapahtuma, suosittelen tänne tulemista ensi vuonna.  Oli tarkoituksena ottaa Iisa mukaan torille kiertelemään, mutta alueelle ei saanutkaan tuoda eläimiä, höh.

Viime viikon lopulla kuitenkin nähtiin taas kultsuja Veeraa ja Ronjaa. Ronja vähän tönäisi Iisaa, ja Iisa ontui vähän aikaa, ilmeisesti jalka jotenkin tärähti. Mutta mitään pahaa ei tapahtunut, koska itsekään en edes huomannut tapahtumaa, vaikka koiria seurasinkin.  Nopeasti siitä kuitenkin toettiin. Ollaan käyty sitten rannalla ja metsässä, Iisa meni yhteen lätäkköön mielellään, mutta edelleen tassuihin asti järvessä. Tänään ajeltiin myös bussilla taas. Se meni oikein rennosti jo! Iisa on myös saanut vierailta ihmisiltä paljon rapsutuksia, ulkonakin se lähtisi vapaana ollessaan kaikkien ohikulkevien ihmisten perään.

Ja yksi asia, minkä huomasin tänään. Iisa yritti ASTUA Aidan jalkaa!! Ja pikkusisko, joka oli hoitanut neitiä päivällä oli kuulemma joskus nähnyt saman. Siis mitä?! Tyttö on vasta 9 vko! Aida kuitenkin osaa jo hyvin sanoa, milloin ei suvaita päälle käymistä ja milloin on leikin aika. Tytöt ovatkin kovia näykkijä-painijoita. Joskus täytyy laittaa leikille loppu, kun tuntuu, ettei tuo ipana sitten malta levätä ja nukkua ollenkaan.

Mutta Iisa on oppinut myös alkeellista tottelevaisuutta naksun kanssa. Se osaa jotakuinkin istua (no ei ole kumminkaan 100%:sen varma liike). Myös paikka-käskyn alkeet se osaa ruokakupilla. Ruokakuppi on maassa ja avaan aitauksen ovea, jolloin se osaa jo ihan hetken aikaa istua ja pysyä. Myös luoksetulo pillillä on, kiitos kasvattajan, hyvässä mallissa.

Tänään muuten tehtiin taas käsittelyä ja suihkussa käytiin, nyt Iisa "alistui" nopeammin kohtaloonsa kuin viimeksi. Myös seisottamista ollaan harjoiteltu, se menee vaihtelevasti.

Aidan kanssa on huomeniltana agi-kisat, aaapuvaa!