Tänä aamuna siis lähdettiin, ihan puhtaasti naisvoimin tällä kertaa.  toisin sanoen Inkan ja koirien kanssa. Sain jopa väännettyä itseni ylös sängystä puoli tuntia ennen lähtöä, mutta hyvin ehdittiin!  En antanutkaan tytöille aamuruokia, vaan pissatusten kautta hyppäsimme Inkan autoon. Iisa matkusti taas jalkatilassa, ja olisi tunkenut koko ajan penkille, mutten antanut. Aida ja Ronja menivät takakontissa kuten aina. Kiersimme ensin normaalin luontopolun, tosin minä kannoin Iisaa koko ajan, mutta Aida pääsi rypemään kurakkoihin, ahh...

Ronjalla tehtiin malttiharjoituksia taas, joten minä annoin siis Iisan tottua paukutteluun. Aidakin oli mukana, mutta sai odottaa puussa kiinni.  Aidan saatoin ottaa, koska se ei näistä paukuista hermostu. Eikä hermostunut Iisakaan, ei se oikeastaan taaskaan mitenkään reagoinut niihin, onneksi. Annoin välillä palkkaakin.  Sitten teimme damitreenit taas Aidalle, ilman paukkua tosin normaalit ykkösmarkkeeraukset. Nyt otin vähän perustottelevaisuutta ja "koiraa käsiin" ennen mitään. Ja nyt menikin hyvin. Matka siis ei ollut ollenkaan pitkä, mutta Aida palautti heti ja vauhdikkaasti. Lopuksi vielä vanhemmat koirat riehuivat, minä harjoittelin pari kertaa pillillä luoksetuloa Iisan kanssa. Se menikin tosi esimerkillisesti.  Ronja oli tosi jänskä tapaus Iisan mielestä, vähän piti taas vikistä jos yritti leikkiin kutsua. Muuten, viimeksi pikkusiskoni kylässä ollessa kävimme Aidan ja Iisan kanssa joen rannalla, jossa Iisa sai haistella tosi pentuystävällistä lk-collieta. Ei Iisa sitä ollenkaan arastellut ainakaan.

Varasin juuri Iisalle ekan rokotusajan ensi viikolle, madotuskin täytyisi nyt hoitaa. Aidallakin on sama edessä tänä syksynä. Harmi vaan, kun kuulin, että lähistöllämme oleva eläinklinikka on lakkauttanut.  kysymys kuuluukin, mitenkäs saan rokotettua Aidan? Täytyy odottaa syyslomaan, loka-marraskuussahan sen edellinenkin rokotus oli.