Siinäpä syy, miksi vähän viivästyy nämä kirjoittamiset. Minun nettitikkuni on rikki ja korjauksessa. Nytpä siis koulusta käsin kirjoitan lyhykäisesti.

Torstaina pääsimme Helenan ja karjis-Tykin kyydillä agilityyn. Meillä onkin ollut ihan luvattoman pitkä tauko. Aidalla kyllä meni hyvin. Yhtä kohtaa vähän jauhettiin, kun Aida olisi halunnut mennä putkeen eri päästä kuin minä halusin sen menevän, mutta muuten hyvin. Treenit oli maneesilla/kasvihuoneella Kotkan ja Haminan rajalla eli talvipaikassamme. Helena myös kysyi, haluaisimmeko lähteä kisaamaan Helsinkiin Purina-areenalle 6.2.!!! Tietysti haluamme, eli nyt on kisatkin tiedossa, jess!!

Iisa teki viikonloppuna yhdet noutotreenit. Ne meni tosi hyvin. 2 normaalia harjoitusta, missä veimme yhdessä damin ja palasimme lähtöpaikkaan. Haku meni hyvin. Kolmas harjoitus oli sellainen, että Iisa otti damin "välistämme" ja tuli luokseni. Kaikki meni hyvin.

Eilen sunnuntai-iltana kävimme vielä Riikan, Nellan ja Nanan kanssa lenkillä Keisarinmajan maastoissa. Koirat saivat olla vapaana, kun niin myöhään oltiin liikenteessä ja hauskaa niillä olikin. Keskiviikkona on tarkoitus tavat seuramme muita pentukoiria "pentutreffien" merkeissä Keisarinmajalla myös.