Kuulumisia taas koti-Suomesta...vaikka nythan tama on viimeinen lomapaiva, joten huomenna takaisin ja torstaina Virroille nakemaan ihmisia ja koiria.

Iisan tilanne harmittaa ihan sikanaan. Heti kun se sai toisen ab-kuurin, palasi vointi taas normaaliksi kuulemma, mutta tana paivana se on kuulemma taas ollut hiljaisempi, jaykempi ja makaillut paljon. Tosin, Iisa oli kuulemma aamulla leikkinyt Aidan kanssa (sisalla) kauan. Aiti oli  nahnyt muussa yhteydessa elainlaakaria, ja ell. sanoi, etta tamanpaivainen voi olla ylirasituksesta, kun vasen takajalka on viela heikohko. Joten nyt ne lupasivat vahan rajoittaa niiden leikkeja taas.

Kun Iisa nyt on ottanut nain paljon takapakkia, niin jaa vahan nahtavaksi, paastaanko ollenkaan taipparikurssille. Mua harmittaa ihan tosi paljon, koska meille olis niin paljon ollu siita hyotya ja Iisa varmaan sekoaa taas jos sen kanssa ei vielakaan paase tekemaan mitaan. (toki ajattelin alunperin kuitenkin ottaa kurssin hyvin rauhallisesti) mutta pakkohan se on terveys laittaa etusijalle. Taytyy viela katsoa tilannetta tarkemmin lahempana. tosi kivaa ja mun pitaisi viela lahtea syksyksi vaihtoon, niin silloinkaan ei voi treenata...