Kerrankin viikonloppu on tuntunut pitkältä, kun ei ole ollut mitään menoa koko viikonloppuna.. ja nyt vasta lauantai.  no nytpä sain Inkalta saunakutsun, joten pääsee saunomaan (kun ei ole omaa saunaa), jeii.  Olen kuitenkin treenannut Aidan kanssa tokoa eilen perjantaina ja Iisan kanssa lähihakua juustoilla tänään.

Aidan eiliset tokotreenit eräällä kävelytiellä meni hyvin.  Aida ei ollut yhtään ylihäslä, mutta teki kuitenkin pirteästi, eli kiva. Ja oli tosi hyvin kontaktissa. Tein ihan "liiketreeniä" eli naksun avulla ja palkkailin. Kisamaisiakin treenejä täytyy jatkaa taas jossain välissä, jospa lähdetään tavoittelemaan toukokuun lopulla sitä viimeistä ykköstä alosta... Kuitenkin jättöliikkeet (seisominen, maahanmeno) meni todella hyvin, ei ollut edes ennakointeja! Seuraus ilman hihnaa oli todella kivan näköistä, eikä mulla ollut edes suussa mitään namia. JESS. Sitten tehtiin ruutua edestä ja takaa. Eka kerta meni piloille, muuten meni hyvin. Ja noutoa Iisan (krhm) pureskelemalla noutokapulalla. Aidaa koitin saada laukkaamaan kapula suussa luokseni, niin kuin joskus neuvottiin. Eli itse lähdin juoksemaan pois päin, niin tulihan se laukkakin sieltä.

Iisan "mattotreenit" tänään: tein saman harjoituksen 2 eri huoneessa, eli koitin vaihdella paikkaa. Se ei onneksi häirinnyt Iisaa. Ja nuuhkimisen idean matolla kyllä Iisa tajuaa (pakkohan sen on siis nuuhkia, kun on hierottu juustoa), mutta jos ei sitä palkkaa sieltä löydy nopeaan, niin ei jaksa vielä kauaa nuuhkia. Mutta pikkuhiljaahan sitä aikaa kasvatetaan.

Tilasin meille muuten Canis Tempus -treenikalenterin. Ideana olisi käyttää sitä molemmilla koirilla, ja ottaa niille eri väriset kynät. Tämä blogi tulee tietysti toimimaan jatkossa ihan samalla tavalla oman muistin tukena ja kirjoitan lähes aina treeneistäkin, että myöhemmin voi muistaa, mitä on tehty ja näkee kehittymiset yms. Otan treenikalenterin kuitenkin rinnalle, ja yritän suunnitella siihen jo noin pari päivää valmiiksi aina etu käteen. Se toivottavasti vielä auttaa säännöllistämään treenejä ja toimii minullekin ikään kuin tämän blogin tukena.  Ja kalenterihan on hyvä, sillä se on vuodeton, soveltuva joka lajiin ja muita käyttöaiheita voi olla esim. Iisan kuntoutus. Lisää kaleterista täältä: www.canistempus.fi