Eli viime lauantaina huristelin Aidan kanssa Kurusta kohti Lempäälää. Edesä oli 3 agilityrataa. Tuomareina olivat ensin Johanna Wutrich, sitten Heidi Viitaniemi ja vikana Jari Tienhaara. Ekalla radalla sattui niin onnellisesti, että Aida sai NOLLAN ja LUVA:n!! Pientä jännitysmomenttia aiheutti, kun piti mennä puomilta putkeen, ja Aida oli jo menossa putkeen, mutta väärästä päästä. Sain kuin sainkin kutsuttua Aidan, illä se kuunteli nyt tosi hyvin + oli hyvä vauhti, ja se kääntyi ja ohjautui oikeaan päähän. :) Jee. Näin olimme sijalla 3. Aida sai hienon pokaalin, herkkuja ja M&M-lahjakortin, mutta paras palkinto oli tietysti tuo LUVA, eli olemme enää yhden askeleen päässä kakkosluokasta. Can't belive that. :D

Toisella radalla oli toisena esteenä keinu ja en tiedä, mistä johtui mutta Aida alkoi epäröidä keinulla ja hyppäsi pois. Päätin, että haluan suorittaa sen kunnolla, mutta niinhän se menikin hylyksi se. Kun Aida meni keinun sitten vähän houkuteltuna, jatkoimme matkaa muutaman esteen verran ja menimme maaliin, ihan niin kuin voittajina. :) eli Aida oli ihan innoissaan. Vein Aidan lepäämään tämän jälkeen ja hain sen vasta ihan ennen viimeistä rataa.

Kolmannellakin radalla oli keinu, ja Aida lähti tulemaan, mutta hyppäsi pois vähän enne kuin keinu oli kolahtanut maahan asti. Seuraavana esteenä oli rengas vähän vinossa ja Aida myös hyppäsi sen renkaan ja telineen sivusta, eli pieni tarkkuusongelma siinäkin. Tältä radalta tuli hylky siis myös, mutta rata meni muuten loppuun asti todella hyvällä tsempillä niin Aidalla kuin minullakin, eikä Aida meinannut mennä väärille esteille ja jaksoi tosi hyvin! :) Rata oli näet kolmesta vaikein mielestäni ja siinä oli pari sellaista pätkää, missä piti painaa suoraan eteen päin niin lujaa kuin pystyi. Radalla myös vaihdettiin suuntaa kerran jos toisenkin, että myös pyöritystäkin mahtui joukkoon. Olin kuitenkin tässä vaiheessa jo hyvin poikki itse, mutta jostain löytyi vielä vähän adrenaliinia viimeiseen rataan. Mulla oli pari siskoa mukana ja käytiin vielä kisojen päätyttyä Ideaparkissa, mutta olin kyllä niin poikki, etten jaksanut katsella mitään mistään kaupasta. :D

P.S: Tämä viikko on taas vähän hullu töiden kannalta + meidän pitäisi mennä loppuviikosta taas Kotkaan, mutta yritän ehtiä käydä kentällä keinumassa Aidan kanssa. ;)

P.P.S: Oli sillä ekallakin radalla keinu, ja se meni ihan ok:sti, eli Aida meni, tosin vähän hidastellen. En keksi, mistä se nyt aloitti epäröinnin, ei ole tehnyt noin pitkiin aikoihin.