Vaikka täällä Virroilla oli ihan kunnolla jo lunta, niin nyt on parin päivän sisällä suurin osa lumista sulaneet pois. :( Sää oli tänään todella keväinen, ei olisi uskonut että on joulukuu.

Joulu meni perinteiseen tapaan. Meillä kävi joulupukki ja Aida taisi muistaa, että pukki on vanha kaveri. ;) Iisa sen sijaan haukahteli aluksi epäluuloisena eikä sitä myöhemminkään kiinnostanut tulla kunnolla haistelemaan. Koirat saivat syötävää ja pureksittavaa.

Eilen kävin Iisan kanssa kyläilemässä ystävälläni Siirillä. Siellä oli kavereita sekarotuinen Nelli ja kääpiöpinseri Rene (7 kk).

Tänään ajoin Iisan kanssa raviradalle treenailemaan ja treenien päätteeksi lenkille. Rata oli ihan jäässä, mutta onneksi keskellä oleva pelto oli hyvässä kunnossa. Teimme eteenmenoa ja ojan ylitystä. Erillisenä harjoituksena tein lenkillä pari kertaa pillistä pysähtymisen. Iisa alkaa olla jo hyvä eteenmenoissa ja muistiharjoituksissa. :) Kesällä meille sanottiin, että Iisalle pitää tehdä niitä paljon ja olemme tehneet. Nyt kokeilimme myös avustajan kanssa muutaman kerran markkeerausta. Loppua kohden yritin helpottaa, esim. lyhyemmällä etäisyydellä. Kyllä sen huomasikin, että Iisa ei ole hyvä markkeraaja (vielä, heh). Siinäpä siis seuraava asia, joka otetaan työnalle. Olimme pellolla, ja jos Iisa ei nähnyt/muistanut tarkkaa paikkaa, se ei oikein tajunnut edes alkaa etsimään tai lähti ihan liian laajalle haulle. Kerran se osasi vähän etsiä ja löysi damin. Mutta koska etsiminen ei ole tässä se idea, koitin pitää harjoituksen sellaisena, että Iisa aina näkisi, mihin dami putoaa...

Poistin muuten koirien kotisivut käytöstä, koska olen laiska enkä jaksa enää päivittää niitä. Jatkossa on vain enää tämä blogi. Silti vieraskirja ja kuvagalleria toimivat vielä, tosin galleriaankin olisi puolenvuoden kuvat lisättävänä...