Eilinen kaunis päivä hävisi yön aikana jonnekin ja tänään jälleen kerran on pyryttänyt lunta. Kolmannen kerran teimme tällaisen etsimisharjoituksen, ihan samoissa paikoissa kuin viimeksi. Ja edelleen oli tennispallo mukana. On sitä paremminkin mennyt, mutta kyllä tästä jotain hyvääkin löytyi. Pallo ei mielestäni ollut misän liian vaikeassa paikassa, mutta harjoitus vaikeutui heti, kun pallo meinasikin upota lumeen.

+ Jokaisella kerralla Iisa kuitenkin löysi pallon loppujen lopuksi nenällään.

- Kerran Iisa alkoi kaivamaan palloa, joloin se vasta hävisikin. Kyllä se sen selvästi haistoi ja tiesi, missä on, kun kerran itse hukkasikin, mutta meinasi jäädä välillä toljottelemaan. En silloin sanonut mitään. Kun Iisa etsi taas, vahvistin käskyä ja olin juuri jopa vapauttamassa sen, kunnes Iisa löysikin pallon. Eli meni vähän pieleen idea, kun pallo hukkui.

- Toisellakin kerralla Iisa jäi "kyselemään" neuvoja. En edelleenkään sanonut mtn, vaan tuijotin eteeni. Sitten huomasin, kuinka Iisa saikin vainun pallosta liikkumatta. Se vain käänsi päänsä nuuhki ilmaa ja meni hakemaan pallon.

Eli tuo "kyseleminen" meinasi taas olla vähän ongelma tässä. Ehkä treenaamme vielä tätä samassa paikassa eli tuossa pihapusikossa loppuviikosta jos ehdin, mutta vaan ehkä vähän helpotetummin vielä. Koitan jättää pallon vielä vähän helpompaan paikkaan, ettei tulis tuota kyselemistä. Ja sitten kun olemme taas Kotkassa, voisimme tehdä tätä esim. kerran viikossa eli aina välillä, mutta säästää kuitenkin aktivisemmat treenit vasta sihen kun osa lumista on lähtenyt pois!

Ilmotin muuten Iisan ja minut GR:n superviikonloppuun toukokuun lopussa siihen nou-ryhmään. Oli kyllä vähän turhan kallis, mutta onhan se kiva mennä kuuntelemaan taas sellaisten kouluttajien neuvoja, ketkä eivät ole vielä meitä kouluttaneet. Varsinkin kun ei varmaan tänäKÄÄN vuonna päästä sinne kesäleirille kunnolla.