ja mukavaksi havaittu! Käytiin tänään tekemässä kaksi hylkyä Lempäälässä, kahden agilityradan verran. Vielä ei TODELLAKAAN luovuta toivosta nousta kakkosiin. Best In -areena oli aivan Ideaparkin vieressä, lämmin ja tilava sisähalli, jossa oli keinonurmipohja. Oikein mukava halli minusta, ja Aidakin taisi tykätä. Ainakin keinulla tuntui, että äänet vaimeni hyvin vai olikohan se keinun lasku sitten jotenkin vaan pehmeämpi?

Aamulla juotin Aidaa taas ennen lähtöä. Sekoitin veteen maksamakkaraa. Se kelpasi hyvin. Kerkisimme myös vähän lämmitellä muutamilla esteillä, mikä havaittiin oikein hyväksi keinoksi varsinkin tällaisessa sisähallissa koiran orientoitumiseksi. Tuomari Leena Rantamäki-Lahtinen oli laatinut agilityradat, joiden alun hyppyhässäkkään kaatui molemmilla kerroilla homma. Aidalle tuli molemmilla radoilla kieltovirhe hypyllä, enkä ehtinyt korjaamaan, kun Aida ajautui jo seuraavalle esteelle. Eli tulos oli hyl. Täytyy kyllä katsoa vain peiliin, koska voin myöntää että puutetta oli ohjauksessa, minkä takia tuli kielto ja olin jälleen kerran muutenkin vähän myöhässä. Paljon positiivisia juttujakin sain taas huomata, ennen kaikkea Aidan vauhti ja into olivat kohdillaan, keinut menivät molemmilla kerroilla erinomaisesti ja kepit meni toisella radalla hyvin. Aida haki hyvin kepit. Ekalla kerralla jäi myös yksi väli kepeistä pujottelematta, tämä tietysti korjattiin (vaikka olikin jo hylky taustalla).

Ja nyt ei muuta kuin nokka kohti uusia haasteita (pettymyksiä ). Heh. Jäi lyhyeksi tämä kisaraportti, kun väsyttää niin että päätä särkee.