Menin tänään ihan kaksin Iisan kanssa raviradalle lenkille ja sen läheisille "pelloille" treenaamaan. Iisa odotti autossa ja minä vein damit.. Kyllä se näki kun jotain sinne kävin viemässä. Iisa oli ihan intoa täynnä. Yritimme olla lähtöasemissa, mutta Iisalla ei ollut huomio yhtään edessä päin, vaan se katseli hyvinkin tarkkaavaisena mun muovipussia, joka oli merkkinä toisesta lähetyspaikasta. Päätin sitten, että käydään kattomassa tuo muovipussi etukäteen, niin sinne ei ehkä tarvisi rynnätä heti ekana. Valitettavasti se ei vaikuttanut asiaan, vaan Iisa ryntäsi. Kutsuin sen heti takaisin, mentiin vähän eteen päin eli lyhennettiin eteen menon matkaa.. Sitten taisi mennä jo ihan jees. Toinen treeni meni samalla lailla; kutsuin Iisan pari kertaa takaisin eli en hyväksynyt sen lähtöä. Samalla lyhennettiin sen matkaa. Sitten ajattelin, että lopuksi viedään yhdessä dami ja tehdään helppo suoritus. Tässäkin kävi niin, että Iisa lähti ihan vinoon tai selvästi eri suuntaan juoksentelemaan. Saatiin kuitenkin onnistuneetkin suoritukset. Iisa oli tosi innokas kuitenkin ja veti jopa vähän ympyrää. Plussaa näissä oli se, että Iisa kuitenkin totteli mua ja tuli heti takaisin, kun tiukasti sanoi ja pillitti. Hyvästä suorituksesta sai tietysti kehuja. Oli myös ilo huomata, että Iisa ei tiputellut yhtään dameja nyt! Olin itse koko ajan kyykyssä ja sallin sen tarjota minulle takapuoltaan. En siis kiirehtinyt damin vastaanottamisessa. Eli jotain hyvääkin.

Ensin mietin, että mikäköhän taantumus Iisalla on nyt ihan oikeasti päällä, mutta tulin siihen tulokseen, että tuo linjalta poukkaaminen oli puhtaasti (ehkä) kurittomuutta/testailua/osoitus siitä, että en ole kerinnyt panostaa lähiaikoina koiriin niin paljon kuin haluaisi.

Treenien jälkeen olikin sitten kiva kiertää 4 kierrosta lenkiksi. Lenkin aikana tein kolme kertaa pillillä pysäytysharjoituksen yllättäen. Palkkiona mulla oli tennispallo, jonka heitin Iisalle. Hyvin meni, Iisa pysähtyi aina heti ja kääntyi muhun päin ja istui. Meillä ei tosin välimatkaa ollut vielä mitenkään hirveesti.