Iisa on toipunut ihan ennalleen viikon takaisesta episodista. Ripuliakaan ei kestänyt kuin sen sunnuntai-päivän. Jo ollaan syöty normaalisti kuivaa ja raakaa.

Tänään oltiin iltalenkillä & treenaamassa Maaritin kanssa. Yhdellä heinäpellolla harjoiteltiin markeerauksia ja linjaa (Iisan kanssa) ja huvin vuoksi, koiran iloksi markkeerauksia myös Aidalle. Iisan kanssa tehtiin pitkän matkan markeerauksia muistaakseni neljä kertaa peräkkäin ja loppua kohden meni aina paremmin. Parilla ekalla kerralla ei meinannu löytää/jaksaa ettiä sitä damia sieltä, mutta itse se kuitenkin sitten aina löysi, kun heittäjä otti pari askelta alueella. Ei tarvinnut tyhjin käsin palata. Kahdella vikalla kerralla löysi kuulemma ite ihan hyvin! Eli vähän ettimistä tarvittiin. Mutta onhan tässä jotain kehitystä tapahtunut. Vielä kuitenkin tarvii treenata noita vähän pidempiäkin matkoja, sen näkee, että on tottunut lyhyempiin matkoihin. Ekan kerran noista Iisa oli taippariotteessa, ja muut kerrat vapaana. Kerran se yritti varastaa, mutta muut kerrat pysy heiton ja lähti käskystä.

Linjakin meni ihan jees. Aidalla puolestaan ei markkeraukset menny mitenkään hyvin, se ei kanssa ettinyt damia lähes ollenkaan vaan jäi tuijottelemaan...vähän kuin ei olisi ollut inspistä. Mutta vauhtia oli.

Samalla tuli hoidettua iltalenkki ja Maarit poikkesi Prismassa ja noi sai lakua tuliaisiks. Lähtiessä melkein paisto jo aurinko, mutta kuinka ollakaan alkoi satamaan ja ihan läpimärkänä tultiin kotiin. Olisi kiva jos tulisi vielä niitä aurinkoisia syyspäiviä, niin menisin ulkoiluttamaan kameraa, mutta ei tonne harmaaseen viitti.

Huomenna on WT eli noutajien working test -koe Miehikkälässä, jonne Ronja menee kisaamaan. Minä lähden katsomaan. Mielenkiintoista, en ole koskaan ollut ees kattelemassa, varmaan tulee taas kauhea palo lajiin.